Zamieszczone przez lilo
[O1] Na co zwrócić uwagę przy zakupie Octavii I
Zwiń
X
-
[O1] Na co zwrócić uwagę przy zakupie Octavii I
Miło mi Was wszystkich przywitać, jestem nowy na forum. Szukałem podobnego tematu, ale wyszukiwarka nic nie znalazła (bądź nie umiem szukać ). Mam również nadzieję, ze napisałem w dobrym dziale. Chciałbym Was prosić o wskazanie słabych stron octavii, na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie. Poszukuje benzyniaka, z tego co wyczytałem to optymalnym wyborem jest 1.6 102KM, ponoć silniki te są trwałe i dobrze znoszą instalacje LPG.
-
-
Witam kolege Nie szukaj 1.6 bo to silnik słaby i do tego skrzynia pada.. Lepiej poszukać 1.8 lub 2.0
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0 tu masz mój stary temat"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Re: Na co zwrócić uwagę przy zakupie Octavii I
Zamieszczone przez reka123Miło mi Was wszystkich przywitać, jestem nowy na forum. Szukałem podobnego tematu, ale wyszukiwarka nic nie znalazła (bądź nie umiem szukać ). Mam również nadzieję, ze napisałem w dobrym dziale. Chciałbym Was prosić o wskazanie słabych stron octavii, na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie. Poszukuje benzyniaka, z tego co wyczytałem to optymalnym wyborem jest 1.6 102KM, ponoć silniki te są trwałe i dobrze znoszą instalacje LPG.Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
Komentarz